Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bacili šok bombu

Proruski separatisti napali prosvjednike u Donjecku, nekoliko osoba ranjeno

Donjeck prosvjed
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.04.2014.
u 22:50

Na skupu se okupilo oko 2.000 ljudi, a napadači su bacili najmanje jednu šok bombu. Među ozlijeđenima su i prosvjednici i proruski separatisti, javlja Reuters.

Nekoliko osoba ranjeno je u napadu proruskih separatista na skup pristaša ukrajinskog jedinstva u Donjecku, izvijestila je reporterka za Reuters.

Na skupu se okupilo oko 2.000 ljudi, a napadači su bacili najmanje jednu šok bombu. Najmanje 5 osoba među kojima su i prosvjednici i separatisti zadobilo ozlijede glave, no čini se da im život nije ugrožen.

Donjeck je inače grad na istoku Ukrajine kojeg drže proruski separatisti.

>> 'Rusija otkriva i likvidira ključne centre otpora'

Komentara 4

DU
Deleted user
08:53 29.04.2014.

Od koga je clanak preuzet,jer u Svicarskim i Njmeackim medijima,jesu skroz drugacije informacije,i to s lica mjesta.pogledajte malo njihove kratke jutarnje vjesti,ili nijohove jutrasnje dnevne listove pregledajte,nase su skroz izokrenute.

Avatar superhik74
superhik74
18:53 29.04.2014.

Krenulo je iz Kijeva, nastavlja se u drugim gradovima. Ako je bilo prihvatljivo u Kijevu zasto bi u Donjecku bilo drugacije. Na zalost ta se drzava polako ali sigurno sve vise i vise raspada. Njih mogu spasiti samo izbori jerr nema centralnog autoriteta ali kako izbore odrzati kada je situacija na terenu ovakva. Lokalni serifi sada kolo vode i kraj se ne nazire.

DI
dokazano.istinito
07:45 29.04.2014.

i amerika i rusija su dvije imperije koje ce pasti, rusija je isto kao i amerika kriva za mnoge ljudske zrtve i svako posten zna, da su zrtve vecinom muslimani, ali i krscani i drugi, no istina se isto kaoo u americi, rusiji ili srbiji,hrvatskoj i mnogim drugim drzavama skriva...ove dvije "sile" kuda god pokusavali da sprovedu svoje ciljeve one ubijaju i mnoge nevine ljude da bi sprovele svoj cilj..ali i tome ce doci kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije