Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNICA U VINOGRADSKOJ
Povratak na članak

Propucani policajac s Markova trga operiran: 'Spasili smo mu ruku, ali čeka ga još jedan zahvat'

Tridesetjednogodišnjeg policajca iz Vladinog osiguranja je u ponedjeljak ujutro hicima iz automatskog oružja ranio 22-godišnji Danijel Bezuk

Komentari 1

LU
Ludwig.....
18:06 12.10.2020.

Ranjenom policajcu želim brz opporavak i svako dobro... Cilj jutrošnjeg napada svakako nije bio policijski službenik nego odnarođena crvena bulumenta koja uništava Hrvatsku. Nažalost, policajac je kolateralna žrtva neiskusnog mladića. Da je cilj pucnjave bio policajac, nesretni mladić bi žrtvu pronašao u blizini svog doma i ne bi posezao sve do zgrada Vlade i Sabora. Dakle, potpuno je očito i logično da je uzročnik ovoga tragičnoga događaja velleizdajnička i odnarođena politika današnjih vlastodržaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.