Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urod trune
Povratak na članak

Propast će grožđe, a i mi s njim – tko hoće može ga besplatno obrati

Vinogradari kažu da su im Iločki podrumi platiti svega 25 posto od lanjskog roda, ali i da neće otkupiti sve proizvedene količine nego samo onoliko koliko imaju mjesta.

Komentari 4

MP
Mr.Pravda
18:23 21.09.2010.

draga gospodo vinari,nase vino je bezobrazno skupo,pogledajte cijene vani pa ce te vidjet da je vino vani jeftinije..ne mozete prodat,nije problem,popite ga sami..probajte ga davat po euro litru,islo bi ko alva..mislim na radjena vina..eto vani zive i zaradjuju,nasi vinari imaju pune podrume..i onda jos spominju drzavu,ma sram ih bilo..

VL
DU
Deleted user
10:24 22.09.2010.

litra kutjevačke graševine u običnom bircu 70 kn,a u trgovini 32kn e sad to usporedite sa mlijekom a svi propadaju nešto je trulo u gržavi hrvatskoj

VL
BA
Bandit
14:13 24.09.2010.

Mr.Pravda Hehehhe u pravu si samo znas kako oni kazu NASE JE NAJBOLJE mozda i je tako samo sto i sam kazes da puste cjenu za sve bi bilo bolje avako kazu propadaju a da puste cjenu sve bi prodalii prodali i zasigurno nebi propali ,ma svi bi se oni obogatili za kratko vrjeme ,malo tko od njia radi u vinogradu,radi im sirotinja za mizeriju,kao i kod nas u Baranji beru jabuke na dan po 10-11 sati ako nes idi kuci ima sirotinje i previse ,doci ce drugi pa raditi.. Tak ti je to kod nas nazalost bembare,vile i glume gazdu...

VL
Avatar slavonika
slavonika
16:39 27.09.2010.

Problem Iloka je nešto drugo. Naime tamo ako želite nešto napraviti, izgraditi ili nešto sl. morate prije toga dobiti dozvolu šerifa Čobankovića kojem je podčinjen i Mladen Papak, inače osoba koja je politički došla na mjesto na kojem je trenutno. Kao i u svemu do sada gdje je politika ugurala prste tako i Iločki podrumi propadaju jer je šef podoban a ne sposoban. Ajmo pitanje postaviti M.Papku jesu li i istaknuti članovi HDZ-a i HSP-a ostali bez otkupa ? Nisu ! Da li im je ispleno samo 25 % lanjskog otkupa ? Nije ! Ovaj jadnik nije u mafijaškoj obitelji sa bosom Čobankovićem i ne plaća reket pa zato i ne može prodati svoje grožđe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.