Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sto posto

Propao spin o izvanrednim izborima

Zoran Milanović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
10.11.2013.
u 14:20

Informacija o prijevremenim izborima koje tobože priprema SDP iščezla je prije nego što se uspjela značajnije proširiti medijskim prostorom.

Informacija o prijevremenim izborima koje tobože priprema SDP iščezla je prije nego što se uspjela značajnije proširiti medijskim prostorom.

Zabilježene su izjave anonimnih esdepeovaca koji sugeriraju da bi prijevremene parlamentarne izbore trebalo održati jer će vladajući, povuku li sve potrebne bolne rezove, izgubiti izbore. Ovako bi na izvanrednim izborima ponovno osvojili vlast i s punim se legitimitetom upustili u kresanje svega što su još u početku mandata trebali napraviti. Najhrabriji među anonimcima zaključili su da je Milanović ipak politički kukavica i da prijevremenog izlaska na birališta neće biti.

U SDP-u su svjesni da je otezanjem, premišljanjem i kalkuliranjem izgubljeno vrijeme koje je trebalo raditi u njihovu korist. I politički nepotkovani znaju da se radikalne i nepopularne mjere donose u početku mandata. Do kraja narod “zaboravi” što ga je snašlo, a možda ga i strefe, kako se to kaže, pozitivni efekti učinjenog.

Budući da je Kukuriku već na vlasti dvije godine teško je očekivati da će posve riskirati gubitak idućih izbora i pustiti ekonomskim škarama da iskroje “bolju budućnost”. Ali oštrica je dvostruka, ako se gospodarstvo nimalo ne makne s mrtve točke birači na izborima neće ponovno birati vladajuću koaliciju. I onda su se prisjetili pustiti probni balon s idejom izvanrednih izbora, da vide kako će se “uloviti” taj spin.

Komentara 24

Avatar kamenjar
kamenjar
15:13 10.11.2013.

Ja od njih nisam drugo ni očekivao, znao sam da tu nema ni znanstvenih, ni praktičnih ali ni moralnih kvaliteta. Cirkus u koji je narod povjerovao, ako se na Planu 21 dobiju izbori a on se nemisli provoditi to jee djelo ..............

DR
drugPlenky
16:12 10.11.2013.

Propao je Zoka i kao političar. A što ćemo sad druže Zoka

MA
maus
16:42 10.11.2013.

nitko kao hdz- bivši šef na više sudenja.. .:::::::::::::: .bivši potpredsjednik osudjen.. .::::::::::: ..bivši ministar osuden.. .::::::::::::::: .neki bivši ministri osumnjiceni i pod istragom...stranka na optuženickoj klupi a država u ..rcu... ..:::::: ..a stranku sada vodi bivši suradnik KOS-a.:::::::: ahahahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije