Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TERENCI UMIRU, ZAR NE?

Propao posao s Kinezima, Hummer se ipak gasi

Hummer
Reuters
24.02.2010.
u 21:56

Moćni terenac, statusni simbol i simbol bahatosti i nebrige za okoliš, polako će se prestati proizvoditi nakon što kineski Tengzhong nije dobio od svoje vlade odobrenje za kupnju GM-ovog gubitaša

Civilna verzija američkog vojnog vozila Humvee, najmoćniji, najveći i najluksuzniji terenac na tržištu, ipak se neće nastaviti proizvoditi u Sečuanu. Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co bio je zainteresiran, ali je kienska vlada rekla "ne" tom dogovoru, i General Motorsu ostalo je samo da polako ugasi proizvodnju tog razbikanog modela.

- Razočarani smo što dogovor s Tengzhongom nije mogao biti dovršen. GM će sad blisko surađivati sa zaposlenicima Hummera, prodavačima i snabdjevačima da bi se posao ugasio na uredan i odgovoran način – rekao je podpredsjednik General Motorsa za korporativno planiranje i savezništvo John Smith. GM će poštivati sva izdana jamstva i vlasnicima postojećih Hummera i dalje pružati servisne usluge i rezervne dijelove.

Ključne riječi

Komentara 6

CR
crnabitanga
08:07 25.02.2010.

Niti je najveći, niti je najmoćniji, a najmanje je najkvalitetniji... E moj Fančoviću, malo se raspitaj prije nego li počneš pisati gluparije...

OB
-obrisani-
05:17 25.02.2010.

kakav hummer kad imamo ladu nivu

ZA
zammy
22:18 24.02.2010.

Šta će sad jadna Snježana Mehun?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije