Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI TRAJU OD SUBOTE
Povratak na članak

Propali pregovori Contea o stvaranju nove vlade u Italiji

On je od subote vodio pregovore o izlazu iz političke krize

Komentari 3

K1
Kalimero_12
23:29 02.02.2021.

Bolesna demokracija Italije pokazatelj je propasti zapadne civilizacije, kao i kod nas stotine strančica sebično se bore za svoje privilegije i onemogućavaju vođenje države onima koje je izabrao narod

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
09:48 03.02.2021.

Ex komunisti i ostali tzv. ljevičari u Italiji žele pod svaku cijenu izbjeći izbore jer znaju da će biti potučeni do nogu ali neće ići, prije ili poslije ih čeka isto-poraz kao nagrada za katastrofalno vođenje zemlje

VL
BR
Branitelj2020
06:14 03.02.2021.

Svaka čast Talijanima . Tamo i male stranke ne dozvoljavaju pljačku Italije za razlku od Hrvatske gdje sve male stranke predvođenne Plenkovićem i HDZ se natječu koja će više opljačkati Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.