Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agonija na Iblerovu trgu
Povratak na članak

Propadanje u tri faze: od SDP-a ostalo samo ime pa stranku treba graditi iznova

Sukobi, čišćenja i isključivanja sadašnjost su, ali i budućnost socijaldemokracije u Hrvatskoj

Komentari 8

Avatar miyamoto
miyamoto
00:22 04.07.2018.

Stranjanje ili zujanje naokolo, bez koristi i svrhe, ili cilja. Cilj je prikaciti se o porez građana. Oni nisu sposobni za realan posao, bilo intelektualni ili manualni.

VL
SO
Somelier
08:37 04.07.2018.

Koji komentari da poludiš. Umjesto da se raspravlja kako treba ova skupina vampira vratiti svoje pravo ime SKH /SKJ a da netko tko se smatra socijaldemokratom osnuje Socijal Demokratsku Stranku Hrvatske. Ovi što se sada nazivaju socijal demokratima nikada se nisu odrekli Jugoslavije, zločinca Tita i onih koji su napustili sjednicu kada se proglašavala Neovisnost Hrvatske. Sve okorjeli ili kako bi Aralica rekao, mentalni komunisti.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:01 04.07.2018.

Flego je to dobro rekao. Ako ides iskljucivo na vrijedjanje i demoniziranje suparnika onda to pali neko vrijeme narocito ako su ti medije u rukama. Ipak i narod primjeti da ti je to jedina sposobnost vrijedjati, demonizirati, vrsiti podjele, tematizirati i podmetati nesto iz daleke proslosti... Kada ne znas nista drugo osim destruktivizma onda ne ostaje mnogo glasaca. Samo su tu oni koijima odgovara "sto gore, to bolje" par Srba, par starih jugo-komunista i njihove djece kao glasacka baza, a to je premalo.

VL
FN
Fr@njo
06:45 04.07.2018.

neznam koja bi to bila buducnost partije u kojoj se smucaju tipovi od Pedje , Zmajlovica , Hajdasa, Stazic...to sa socijaldemokracijom nema ama bas nista..to je partija zgubidanskih guzonja.

VL
PR
prajdali100
08:16 04.07.2018.

Petra,kako ljudi ne uviđaju da je Bero vizionar, Čovjek sa idejom, čvrst i nepokolebljiv.....Ali treba mu dati vremena da realizira svoje ideje. I zato neka Bere na čelu Partije, što duže to bolje.

VL
BA
bakulušić
13:16 04.07.2018.

A tada je došao Plenkovićev HDZ i pojeo SDP i esdepeovce. I nikome nije bilo žao. Svi su bili zadovoljni osim Bernardića koji sve to ne shvaća i ne razumije. Kažu da mu u fizici puno bolje ide.

VL
DU
Deleted user
21:48 03.07.2018.

Milanovic je neokomunist sa mudima.... ..a bernardic=plenkovic bezmudi poslusnici gospodara iz brisela....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.