Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala lani

Pronašli tijelo u Kupi: Utvrdili da je riječ o karlovačkoj gimnazijalki

Melanie Cigić
Nestali.hr
09.04.2013.
u 13:22

Nestanak karlovačke gimnazijalke Melanie Cigić prijavljen je 27. prosinca prošle godine

Nakon okončanja biološkog vještačenja utvrđeno je da tijelo pronađeno u Kupi u Donjem Mekušju nedaleko od Karlovca 24. ožujka pripada Melanie Cigić.

Nestanak karlovačke gimnazijalke prijavljen je 27. prosinca prošle godine. Iako je tijelo bilo neprepoznatljivo zbog dugog boravka u vodi, istražitelji su odmah posumnjali da bi mogla biti riječ o Melanie zbog odjeće u kojoj je pronađena.

U vrijeme nestanaka objavljeno je da je riječ o djevojci visokoj 165 centimetara, smeđe poluduge kose, kestenjastih očiju, srednje tjelesne građe. Karlovačkoj policiji sve je službeno prijavljeno dan nakon nestanka. Na sebi je tada imala svijetle traperice, crvene tenisice i crnu jaknu. U istoj odjeći nepoznato tijelo bilo je i nakon pronalaska u Kupi.

Zbog dugog boravka u vodi obdukcijom obavljenom u Općoj bolnici Karlovac nisu nedvojbeno mogli potvrditi da je riječ o Melanie. Potvrda je stigla nakon DNK-analize.

Nastavlja se krim-istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do smrti mlade djevojke.

>>U posljednjih tjedan dana nestalo 14 osoba, od toga 12 maloljetnih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije