Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaluđeni nogometom
Povratak na članak

Pronašli smo poziciju na terenu za svakog od svjetskih lidera. Jesmo li pogodili?

Nekom bi se moglo učiniti da bi ova jedanaestorica pehar nekog mundijala mogla lako osvojiti. Netko drugi pak vidio bi nepouzdanog vratara, neiskusne braniče, presporu veznu liniju i napadače koji ne postižu pogotke i zaključio: svijetu se loše piše

Komentari 5

GR
gragakarlovac
23:42 19.11.2018.

Putin moze biti kapetan, kad vec nemoze u politici biti lider

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:35 20.11.2018.

molim pojasniti izraz 'sasvim različitih demokratskih vrijednosti', merkelova i putin. dal su i jedan i drugi na vlast došli demokratskim putem? dal i jedan i drugi svoje političke protivnike napadaju istim sredstvima, omalovažavaju, ili pak ignoriraju? zašto njemačkog političara optuženog i osuđenog za korupciju i pronevjeru javnog novca ne prikazujete kao žrtvu vladajućih političara, kao što prikazujete npr. ruskog bedaka, navalnog, koji se prikazuje ko neki borac protiv putina, a u stvari je lokalni kriminalac koji je pronevjerio desetke milijuna dolara kad je bio guvernerom jedne ruske regije? dal znate da je taj novac pospravio u londonsku banku? i da engleska rusima neda taj novac?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:09 20.11.2018.

Nije baca i tuka lopte Kim Jong vec Ameri .To je garavi Obama.bio pucac u Navali a prije njega Busch. I Trump gradi opet Mexsicki zid a puna im usta demokrcije.A borili se protiv Berlinskog zida.HAHAHA

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
22:51 19.11.2018.

Merkel brani njoj nije uša ima 20 godina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.