Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TRAVA'

Pronašli mu u stanu 2 kilograma marihuane

trava
Foto: ilustracija
17.11.2014.
u 13:58

Muškarac (45) uz kaznenu je prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Tijekom proteklog vikenda policija PU Vukovarsko – srijemske županije završila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Tijekom pretrage stana i drugih prostorija koje koristi ovaj 45-godišnjak pronađeno je oko dva kilograma marihuane.

Iz policije za sada ne navode nikakve druge informacije o ovome 45-godišnjaku koji je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. 

>> Pokret za legalizaciju marihuane

>> 'Pao' sa 120 grama marihuane

Komentara 4

MX
Mister X
17:07 17.11.2014.

Pronašli su biljku, travu prirodni eko produkt što je Bog stvario .., I to u hednoj slobodnoj demokratskoj državi gdje ljudi žive u slobodi !

TA
tamanitelj
15:42 17.11.2014.

Imam ja 3 kile ,,mariujane

SP
splitskodite1976
14:37 17.11.2014.

Bitno da Vidosevicu nadju ukradene umjetnine i da on šeta slobodno,da širić namješta utakmice ,da Mamića i Bandića puštaju da rade sta hoce,da nam je pravosudje rak rana!!Pustite ljude da pusše kad ne mogu radit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije