Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetne krađe

Pronašli maloljetnike koji su prošlo ljeto krali na plaži

plaža
Arhiva/PIXSELL
13.07.2010.
u 11:10

Kaznena prijava bit će podnesena i protiv 35-godišnjakinje iz Pazinštine koja je turistici iz sobe ukrala 2 i pol tisuće kuna.

ISTRA - Labinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad petoricom mladića u dobi od 17 do 19 godina s područja Primorsko-goranske županije utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo krađe. Sumnja se da su 28. kolovoza prošle godine na plaži u Rapcu iskoristili nepažnju 39-godišnjaka iz Našica i ukrali mu naprtnjaču s odjevnim predmetima, novčanik s novcem i osobnim dokumentima te digitalni fotoaparat, oštetivši ga pritom za oko četiri tisuće kuna. Nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja protiv svih će biti podnesena kaznena prijava nadležnom odvjetništvu redovitim putem.

Porečka je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakinjom iz Pazinštine utvrdila osnovanu sumnju da je počinila kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je  9. srpnja u turističkom naselju u Poreču iz hotelske sobe ukrala novac čime je oštetila 34-godišnju rusku državljanku za oko 2500 kuna.

Nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja 35-godišnjakinja će također biti kazneno prijavljena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije