Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bori se za život

Pronašli ga slomljenih kostiju i bez svijesti ispred Doma sportova

policija očevid
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
19.06.2017.
u 12:05

Policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti koje su prethodile ovom događaju, pa tako u ponedjeljak još uvijek nije bilo jasno niti da li je muškarac pretučen ili je ozljede zadobio na neki drugi način

S višestrukim prijelomima i masnicama koje je imao po cijelom tijelu i glavi zaposlenici koji rade u zagrebačkoj dvorani Doma sportova pronašli su u nedjelju u 7 sati muškarca (29) koji je bez svijesti ležao na betonu ispred ulaza u dvoranu.

Odmah su pozvali hitnu koja je 29-godišnjaka prevezla u KBC Sestara milosrdnica, a ubrzo je utvrđeno kako se radi o T. S. iz okolice Zagreba. Na sebi nije imao nikakva navijačka obilježja, a policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti koje su prethodile ovom događaju, pa tako u ponedjeljak još uvijek nije bilo jasno niti da li je muškarac pretučen ili je ozljede zadobio na neki drugi način. Njegovo stanje je još uvijek kritično i liječnici se bore za njegov život

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
14:55 19.06.2017.

nema glave ni repa ali-ima naslov

Avatar babas
babas
22:14 19.06.2017.

Polomljenih kostiju,pun masnica,a njima nije jasno da li je pretučen. Biti će da se sam pretukao ili zalijetao u zid do nesvijesti.

CR
crnidecko23
21:23 19.06.2017.

član hdza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije