Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Pronašao je tajnu poruku u boci: 'To je nešto najgore na svijetu što sam ikada pročitao'

Cijela obitelj očekivala je nešto spektakularno... poruku staru i nekoliko godina
07. listopada 2016. u 18:49 1 komentara 31389 prikaza
dječak poruka
Foto: Screenshot

Robbie Chappell (13) pronašao je tajnu poruku u boci dok je šetao psa u Hampshireu sa svojom majkom. Kako je odmah pomislio da je pronašao nešto vrlo važno, pitao je svoga očuha Roberta Smitha da ovjekovječi taj trenutak. Dječak je bocu u nadi da će to biti nešto spektakularno razbio čekićem.

No, kada je Robbie izvukao vlažni komadić papira, ispalo je da je to šaljiva poruka dvojice mladića koji su konzumirali kokain i sve su to napisali dan prije. Robbie je tako otkrio dosad najgoru poruku na svijetu.

– To je najgora od svih poruka koja je pronađena u boci. Mislili smo da bi to moglo biti nešto uzbudljivo iz Francuske staro nekoliko godina, ali zapravo je to bila poruka dvojice narkomana napisana dan prije – rekla je dječakova majka. 

– Imali smo razne egzotične ideje o tome što bi to moglo biti i Robert je mislio da će to biti dobra ideja za film. Obitelj nije bila sigurna niti da će ljudi biti impresionirani ovom snimkom, no nisu očekivali da će biti podijeljena više od 16.000 puta, piše Metro

> > Poruka u boci vratila se vlasnici nakon 21 godinu

Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

  • tonkica:

    I da, tako to izgleda kada roditelji umjesto da odgajaju covjeka, odgajaju pahuljicu....