Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan nakon nestanka

Pronađeno tijelo 19-godišnjeg Borne Benčika nestalog u Slatini

borna bencik (1)
Foto: Maja Šantoši
1/4
12.03.2013.
u 20:24

Što može natjerati mladića koji je imao sve što je poželio na to da si oduzme život, pitaju se neutješni prijatelji Borne Benčika iz Slatine

Pronađeno je tijelo 19-godišnjeg Borne Benčika koji je jučer popodne svom prijatelju rekao da ide i da se više neće vratiti. Pronašli su ga pripadnici GSS-a u suradnji sa slatinskom policijom te mnoštvom rodbine i prijatelja nesretnog mladića.

Prema neslužbenim informacijama, Borna je počinio samoubojstvo u šumi koja se nalazi u slatinskom Stublovcu, udaljenom od središta Slatine nekoliko kilometara. Potraga za Bornom organizirana je još jučer, kada je Bornina majka počela zvati njegove prijatelje i raspitivati se jesu li ga vidjeli. Jedan od prijatelja s kojim se Borna posljednji put dopisivao na Facebooku, oko pet sati popodne kazao je da se zabrinuo za prijatelja jer je napisao da ide i da se više nikad neće vratiti te da je napravio nešto o čemu će se pričati.

Mladić je bio omiljen u društvu, bio je sportaš, obožavao je teretanu, nogomet i biciklizam. Svi o njemu govore kao osobi koja je uvijek bila omiljena u društvu i prijatelji tvrde da nije imao razloga počiniti ovakvu ludost i svojoj obitelji prouzročiti toliku bol. Roditelji su Bornin nestanak prijavili danas u popodnevnim satima u policijskoj postaji Slatina, a prijatelji su ga po Slatini i okolici neumorno tražili još od sinoć. Je li razlog ovom činu kakva ljubavna veza, nesporazum u obitelji, svađa s prijateljima ili tek kakvo pitanje na koje mladić nije mogao pronaći odgovor, nikada nećemo doznati.

>>Nestao Borna Benčik, 19-godišnjak iz Slatine

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije