Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ljubitelji" stari

Pronađeni kradljivci kamenice stare više od sto godina

policija
01.12.2010.
u 13:44

Dvojac, 33-godišnjak iz Malinske i 39-godišnjak iz BiH, ukrali su kamenicu iz dvorišta obiteljske kuće u Malinskoj, a potom je prodali poznaniku njezina vlasnika

Policijski službenici krčke policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Malinske i 39-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koji su krajem listopada na području Malinske iz dvorišta obiteljske kuće u vlasništvu 46-godišnjaka ukrali kamenicu (kamenu posudu), staru više od sto godina.

No njihov motiv, kako je utvrdila policija, nije bila "ljubav" prema starinama, već želja za zaradom, jer su kamenicu prodali poznaniku njezina 46-godišnjeg vlasnika, kod kojeg ju je vlasnik naknadno i pronašao. Šteta je procijenjena na oko 1100 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Togzm
Togzm
16:29 01.12.2010.

he,he, opet bosanac...pa nije valjda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije