Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U GAJNICAMA

Pronađena pretučena i zadavljena u stanu supruga kojeg je ostavila

peruanska ulica,gajnice,policija (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
26.02.2012.
u 14:31

Susjedi kažu da se iz stana Danijele B. i Zdravka B. u zagrebačkim Gajnicama nisu čule svađe.

Ponovo krvavi vikend u Zagrebu. Danijela B. (44), majka dječaka, pronađena je mrtva u nedjelju ujutro u podstanarskom stanu u zagrebačkim Gajnicama gdje je donedavno živjela sa svojim suprugom Zdravkom B. i zajedničkim djetetom.

Nije sklon alkoholu

U trenutku kada je nađena u stanu u Peruanskoj ulici, a bilo je to oko osam sati ujutro, za bilo kakvu liječničku pomoć bilo je, nažalost, prekasno. Neslužbeno doznajemo da je na glavi imala teške ozljede, da je bila vidno pretučena, ali nađeni su i tragovi davljenja. Što se točno dogodilo, odnosno što joj je presudilo, je li prvo premlaćena pa zadavljena ili je bilo obrnuto trebalo bi se saznati uskoro. Za sada policijski očevid još traje, dakle informacije iz PUZ-a cure na kapaljku.

No, s terena doznajemo da je Danijela B., inače rodom iz Petrinje, nedavno ostavila supruga, te se s dvanaestogodišnjim sinom odselila iz stana u Peruanskoj ulici u drugi dom, svega stotinjak metara udaljen od staroga u istom naselju. Dječak je, navodno, bio nesretan što više ne živi s ocem. No, ujutro nađena je u stanu svog supruga, a u ranim satima nakon ubojstva ondje su bili i njezini očajni roditelji, koji su doputovali iz Petrinje.

– Bilo je rano ujutro kada sam čula plač njezinih roditelja – rekla je jedna od susjeda - koja je otkrila kako Danijela B. i njezin suprug Zdravko B., inače iz Zagorja, u zgradi nisu bili poznati po međusobnim razmiricama. Dapače, iz njihova stana nikad se nije čula buka, dernjava ili svađa. Njezin suprug, koji navodno radi u jednom gradskom poduzeću, nije sklon, barem tako kažu susjedi, ni alkoholu, niti agresivnim ispadima. Drži se za sebe, a susjede baš i ne pozdravlja.

Obavijesni razgovor

Susjedi za Danijelu B. kažu kako je navodno radila u jednom odvjetničkom uredu u Zagrebu kao tajnica. Sređivala je neke dokumente, kažu upućeni. Policija nije željela odati je li njezin suprug odveden na obavijesni razgovor, odnosno je li on osumnjičen za ubojstvo.

Ključne riječi

Komentara 22

ST
Stjef
16:46 26.02.2012.

Potpuno se slažem Dončura! Važnije mi je znati tko je pokazao **** nego da mi netko ubija po kvartu.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:56 26.02.2012.

Za mrtvo tijelo u hrvatskom jeziku kaže se truplo,a ne leš.Ako se radi o mrtvoj životinji tada je strvina. Po pitanju jezika i pravopisa nudim besplatnu pomoć novinarima i lektorima u Večernjem listu i njhovim profesorima.Po struci sam pekar.

DO
Dončura
15:44 26.02.2012.

Ma o ovakvim stvarima i nebi trebali izvještavati...a po zadnjoj rečenici je vidljivo koji je debil ovaj novinar, zaista vijest važna za situaciju u zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije