Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTOPIO SE

Pronađeno tijelo turskog migranta koji je pokušao ilegalno ući u Hrvatsku

Patrola s graničnom policijom BiH u Zvorniku, mjestu na kojem preko Drine ulazi najviše migranata
Armin Durgut/PIXSELL
14.02.2021.
u 22:40

Sedam turskih migranata pokušalo je u noći s 11. na 12. veljače ilegalno prijeći granicu Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske na rijeci Glini

Beživotno tijelo državljanina Turske koji se nekoliko dana smatra nestalim pronašli su u nedjelju u pograničnome području u rijeci Glini na sjeverozapadu BiH pripadnici MUP-a Hrvatske te o tome izvijestili bosanskohercegovačke kolege iz Granične policije.

Sedam turskih migranata pokušalo je u noći s 11. na 12. veljače ilegalno prijeći granicu Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske na rijeci Glini budući da su vjerovali da je na tom području nizak vodostaj.

Po riječima Svevlada Hoffmana, savjetnika ravnatelja Granične policije BiH, tada se šest migranata spasilo od utapanja a jedan je nestao.

„Sumnjalo se da je došlo do utapanja što je nažalost danas i potvrđeno“, rekao je Hoffman. Pojasnio je kako su ih iz MUP-a Republike Hrvatske obavijestili o pronalasku tijela nesretnog migranta.

Istragu u ovome slučaju preuzeo je državno Tužiteljstvo BiH, a šestorica turskih državljana su predana u nadležnost Službe za poslove sa strancima BiH.

Ključne riječi

Komentara 3

KP
konzervativni_preporod
23:34 14.02.2021.

Da se nije da nagovoriti na migraciju od strane sorosevih ngo kartela danas bi bio živ

IJ
istina___jako_boli
07:49 15.02.2021.

On je sad najsretniji, on je sad kod alaha.

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
00:50 15.02.2021.

Sigurno im je Bakir dao krive auto karte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije