Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pucnjave ubio se

Policija češlja mjesto gdje je pronađeno tijelo napadača. Susjed: Čuo sam dva rafala

Zagreb: Nakon napada na policajca na Markovom trgu na Jabukovcu pronađeno tijelo navodnog napadača
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/20
12.10.2020.
u 10:51

"Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja", priopćila je policija

Nakon pucnjave na Markovu trgu u kojoj je ranjen policajac, stigla je i informacija o tome da je policija na području Jabukovca pronašla tijelo muškarca, a opis odgovara počinitelju s Markova trga.

"Policijski službenici na adresi Jabukovac pronašli su osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja", priopćila je policija.

Na Jabukovcu je sve bilo puno policije. Oko Dubravkina puta nalazile su se jake policijske snage i nitko nije smio prići. Sada se policija povukla, no još uvijek se ne može proći u ulicu Jabukovac. 

Policija je, nakon što je pronašla tijelo napadača, u potrazi za dokazima pretraživala cijelo područje koje je šumovito. Susjed koji živi u blizini kazao je novinarima da je u dva navrata čuo pucnjeve, no kaže da nije znao o čemu je riječ.

Policija je nakon pucnjave javila da je dojavu dobila oko 8 sati, da je napadač u bijegu te da su sve raspoložive snage na terenu. 

>> VIDEO Na Trgu svetog Marka upucan policajac

Ključne riječi

Komentara 33

HE
hellRZA
09:15 12.10.2020.

Ne znam zasto sumnjam u ovaj dio price sa samoubojstvom...

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:06 12.10.2020.

Susjedi su culi dva rafala a policija da je se sam ubio. Kako moze netko u sebe ispalitii dva metka a kamoli dva kratka rafala.

ČE
Čedolovac
09:09 12.10.2020.

Antifa... Nebi me cudilo jer ih sve na koncu drzi shoroosh..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije