Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U ZAGREBU

Mrtav muškarac nađen u tramvaju, na tijelu ima tragova nasilja

Zagreb: U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/19
18.09.2021.
u 10:39

Policija će vjerojatno istraživati je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu ili nanošenju teških ozljeda sa smrtnom posljedicama

Mrtav muškarac nađen je u tramvaju jutros malo poslije 9 sati, priopćila je zagrebačka policija. Tijelo je nađeno u tramvaju na Mostu mladosti, a na njemu je bilo tragova koji su upućivali da je riječ o nasilnoj smrti.

Policija je stoga počela s provođenjem očevida, pa su pretraživali okolicu, tražeći tragove koji bi im mogli pomoći u slaganju kriminalističkog mozaika.

 

Nije priopćeno tko je našao tijelo i pozvao policiju te kakve ozlijede i od čega mrtvi muškarac ima. S obzirom na tragove koji upućuju da je riječ o nasilnoj smrti,  policija će vjerojatno istraživati je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu ili nanošenju teških ozljeda sa smrtnim posljedicama.

Zagreb: U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca
1/12

Možda im u tome pomognu i kamere koje postoje u tramvajima, pod uvjetima naravno da je na njima zabilježeno što se dogodilo muškarcu koji je nađen mrtav. Moguće je i da je smrtno ozlijeđen negdje drugdje ušao u tramvaj, što je također nešto što će policija zasigurno istraživati.

Promet u prekidu

Policija je postavila šator za očevid, a tramvaji ne voze preko mosta u smjeru grada. ZET javlja kako je u tijeku izvanredna organizacija prometa.

Linija 6 prometuje od Črnomerca do Žitnjaka. Linija 7 u smjeru od Dubeca prema Savskom mostu prometuje normalnom trasom, dok u povratku ide Savskom ulicom.

Budući da je zbog izvanrednog događaja u prekidu promet Mostom Mladosti u smjeru sjevera, uvedena je i izvanredna autobusna linija koja putnike prevozi od Savskog mosta do križanja Držićeve i Vukovarske.

Policija u ovome trenutku razgovara s vozačima. Iz ZET-a nisu htjeli komentirati slučaj dok traje kriminalističko istraživanje.

Komentara 37

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:19 18.09.2021.

Vidi srbovlja što je jutros nabrijano na zadatku pljucanja u komentarima..... sljedbenici velje nevolje 🤣🤣 ćevap botovi

RO
RobbieSthlm
10:51 18.09.2021.

Malo vise policije nebi bilo lose vani da se prosetaju ili provozaju

NE
nešperlin
12:50 18.09.2021.

Badava kamere kad svi imaju maske. Pa ni bliže ispod maske ne prepoznajem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije