Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Pronađeno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj koja je tvrdila da je medicinska sestra dr. Jusupa

Dr. Goran Jusup pronašao je njezino tijelo te je pozvao hitnu pomoć. Umrla je nesretnim slučajem uslijed gušenja
06. prosinca 2019. u 08:38 27 komentara 58882 prikaza
Goran Jusup
Foto: Screenshot/NovaTV
Pogledajte galeriju 1/9

Pretpostavljamo da je do smrti ženske osobe pronađene sinoć u Obrovcu došlo uslijed nesretnog slučaja. Naime, muškarac koji ju je pronašao nazvao je hitnu pomoć nakon što je vidio da se guši i da joj ne može pomoći.

Veronika Palocaj Bizaran slučaj iz Obrovca Zaručnica doktora putem Fejsa tražila medicinsku sestru pa se na kraju ona zaposlila

– Da je riječ o nesretnom slučaju, sumnjamo na temelju dosadašnjih prikupljenih informacija, a muškarac koji je prijavio pronalazak mrtve ženske osobe i zvao hitnu pomoć na razgovoru je s policijom – rekao nam je ovo naš policijski izvor u Zadru nakon informacije da je sinoć u Obrovcu pronađeno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dugogodišnjeg obrovačkog liječnika dr. Gorana Jusupa, a nakon što su mediji otkrili probleme s liječnikom i medicinskom sestrom, sve je kulminiralo i zatvaranjem liječničke ordinacije u Benkovcu. 

Od našeg izvora doznali smo da je policija pozvana u 22.15 sati i da ju je pozvala jedna Obrovčanka nakon što je iz stana u kojem je pronašao tijelo istrčao dr. Jusup i tražio pomoć. Iz policije su nam rekli da je očevid u tijeku, da će se provesti obdukcija te da će se razgovarati s 54-godišnjakom kao i s drugim susjedima o ovome slučaju.

Goran Jusup Šok u Obrovcu Skandalozni liječnik: Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i zaručnica

Iz policije nisu htjeli nagađati jesu li 26-godišnja Veronika Pecolaj i 54-godišnji dr. Jusup živjeli u tom stanu zajedno i u kakvoj su bili vezi.

Poznato je da je nesretna žena, kada su mediji došli u Obrovac, govorila novinarima da nije samo medicinska sestra već da je i u vezi s doktorom te se navodilo kako ona nije imala završenu medicinsku školu, a naposljetku je bila i hospitalizirana.

Osim liječnika, u više navrata u tom je slučaju intervenirala i policija.

 

Hrvatski rukometni savez
RUKOMETNO LUDILO
Ajmo Kauboji! Kompletan vodič za praćenje utakmica rukometne reprezentacije
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene