Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI EKOLOŠKI PROBLEM

Misterij jahte na Krku: Dopola potonula, a nitko ne zna tko je vlasnik

Uvala Soline na otoku Krku
Nel Pavletic/PIXSELL
16.04.2024.
u 12:46

Još nije poznato ima li u njoj goriva, što bi moglo izazvati ozbiljan ekološki problem.

Nakon noći s ponedjeljka na utorak kada je područje zahvatilo nevrijeme, na Krku je pronađena napola potonula jahta, prenosi 24sata. Još nije poznato ima li u njoj goriva i postoji li mogućnost da će ova nesreća izazvati ekološki problem. Neslužbeno doznaju da je jahta u uvali Sveti Juraj ostavljena prije godinu dana. Još nije poznato tko je vlasnik jahte i zašto je ostavljena, ali saznaju da je jahta već od prije bila u marini. Razgovarali su i s vatrogascima koji su također rekli da o ovome nemaju saznanja, te kontaktirali županijsku lučku upravu Krk od koje čekaju odgovor. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:57 16.04.2024.

Tko je vlasnik pitajte Zokija, garant neki njegom mentor iz Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije