Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjela ostati anonimna

Pronađena jedna od medicinskih sestara koje su u Splitu pomogle dječaku: 'Najvažnije da je dobro'

Hitna pomoć/Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL
03.09.2022.
u 15:11

Roditelji malenog Noe vraćali su se kući iz bolnice u utorak u večernjim satima, nakon što je dječak imao povišenu tjelesnu temperaturu. Tijekom vožnje, dječak je najednom prestao disati.

Iz priče vidim da je mali Noa dobro, a to je najvažnije - kazala je jedna od medicinskih sestara iz Splitu koje majka dječaka od godinu i pet mjeseci pokušala pronaći nakon što su pomogle njezinom sinu. 

Roditelji malenog Noe vraćali su se kući iz bolnice u utorak u večernjim satima, nakon što je dječak imao povišenu tjelesnu temperaturu. Tijekom vožnje, dječak je najednom prestao disati te je otac zaustavio vozilo, navodi Slobodna Dalmacija.  

U pomoć su im brzo pristigli građani koji su se našli u prometu. Skupina mladića zaustavila je promet oko njih, a iz drugog su vozila stigle tri medicinske sestre. One su se zajedno vraćale kući nakon smjene u bolnici. Nazvale su Hitnu pomoć, masirale dječačiću prsa i tješile roditelje. 

Dječak je prevezen u bolnicu gdje se oporavio, a zahvalni roditelji htjeli su pronaći žene koje su im pomogle. Slobodna Dalmacija stupila je u kontakt s jednom od njih, no ona je htjela ostati anonimna. Radila je, kaže, ono što joj je dužnost.

Riječ je o majci troje djece koja radi na Klinici za bolesti uha, grla i nosa s kirurgijom glave i vrata.

VIDEO Davno izgubljena braća razdvojena 1945. ponovno će se susreti nakon 77 godina: 'Nisam mislio da će se to ikada dogoditi'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije