Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CLEA BROZOVIĆ

Pronađena Hrvatica koja je nestala u Frankfurtu sredinom srpnja, živa je i zdrava

Clea
Foto: Facebook/nestali.gov.hr
1/2
02.08.2021.
u 20:23

Otac nestale djevojke nudio je čak nagradu od 30.000 eura onome tko je dovede u policiju

Požežanka Clea Brozović koja je sredinom srpnja nestala u Frankfurtu, pronađena je živa i zdrava.

– Prestaje traganje za nestalom Cleom Brozović jer je pronađena – izvijestila je policija, prenosi Dnevnik.hr. Nisu naveli gdje je pronađena, no kazali su kako je živa i da je dobro.

Njezin otac Leon otišao je u Frankfurt tražiti svoju 19-godišnju kćer.

"Zamolio bih da se podijeli ovaj letak koji smo polijepili po Frankfurtu, dajem nagradu onome tko je dovede u policiju, 30.000 eura imam kod sebe. Hvala svima koji su se javili, al nemam snage više, ovo je preveliko bez obzira na to što su mi svi izašli u susret. Hvala i podijelite ovo molim vas", objavio je bio na Facebooku.

Clea je na rad u Njemačku iz Hrvatske došla prije nekoliko mjeseci, radila je kao sobarica u hotelu, no navodno je dobila otkaz.

Ključne riječi

Komentara 25

IM
Immanuell
23:03 02.08.2021.

Znači, radila je kao sobarica i dobila otkaz. I što je bilo dalje? Gospon autor nema očigledno osjećaj da je članak ostavio na pola, taman kad je postalo zanimljivo. Članak izgleda lao da ga je pisala moja 15 godišnja kćerka na.mobitelu pa poslala viberom.

TR
trabant7
22:49 02.08.2021.

Bespotrebno je bilo dolaziti u Frankfurt jer je otac trebao puno prije poduzeti odgojne mjere da bi malena dalabu bila pristojna i karakterna osoba.

MP
miroslav.petkovic.7564
20:38 02.08.2021.

Dobro je nasa mala balavica sa sela .Vjerovatno je Zuhelteri odveli u kakav bar da rad jadnica naivna..Sama nezna kakve stoke tamo ima.....Obecali joj bolji zivot moze cistit kumpire ili biroe..To je glavni posa balkanaca tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije