Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječki Tower centar

Pronađena eksplozivna naprava bez upaljača

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.01.2015.
u 20:25

Predmet nalik granati pronašli su zaštitari za obilaska u prostorima inače nedostupnima posjetiocima centra i odmah su pozvali policiju

Na jednoj od podzemnih etaža garaže Tower centra na Pećinama u Rijeci pronađena je u nedjelju poslijepodne eksplozivna naprava, no bila je riječ o napravi, što se utvrdilo poslije, koja nije bila ubojita jer je bila bez upaljača.

O ovom slučaju, o kojem policija nije izvijestila,  doznalo se tek danas. Predmet nalik granati pronašli su zaštitari za obilaska u prostorima inače nedostupnima posjetiocima centra i odmah su pozvali policiju. Iz PU primorsko-goranske stigli su policajci iz Protueksplozijskog odjela koji su utvrdili da je riječ o minsko-eksplozivnom sredstvu bez upaljača. Kako su potvrdili iz Tower centra, posjetitelji nisu bili ugroženi i nije bilo potrebe za evakuacijom.

I ovaj slučaj je još jedan u nizu sličnih na koje u posljednje vrijeme upozorava policija koja poziva da se eksplozivna sredstva, ispravna i neispravna, oružje i streljivo ne ostavljaju na javnim mjestima, u  kontejnerima ili uz njih, po parkovima ili šumama, već da se predaju policiji bez sankcija. 

>> Eksplodirala nepoznata naprava, oštećeni vozilo i traktor

Komentara 2

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
20:42 08.01.2015.

. ..Mislimo da znamo gdje je"slučajno"završio Upaljač. ..E=mc2. ..

ST
story
22:05 08.01.2015.

a gdje je bombas blazevic....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije