Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE MARAMICE

Pronađen pas nakon što je nestao prije 12 godina, policija objavila snimku prvog susreta s vlasnicom

Foto: Šerifov ured u San Joaquinu
1/2
21.02.2022.
u 10:28

Nakon što je policija utvrdila da vlasnica nije promijenila broj, kontaktirali su je kako bi je obavijestili da je pronađen njezin pas.

Šerifov ured u San Joaquinu u Kaliforniji zaprimio je dojavu o tome da je netko ostavio psa ispred imanja u Stocktonu, a po dolasku na mjesto pronašli su staru i bolesnu životinju.

Nakon što je skeniran čip, pokazalo se da se pas zove Zoey i da je nestala 2010. godine iz grada Lafayette. Toliko dugo je bila na popisu nestalih da je kompanija koja je proizvela njezin mikročip navodila za nju da je uginula, priopćio je šerifov ured.

Nakon što je policija utvrdila da vlasnica nije promijenila broj, kontaktirali su je kako bi je obavijestili da je pronađen njezin pas.

- Nju i njezinu sestru uzeli smo iz skloništa za nezbrinute životinje kad su imale šest mjeseci. Bila je s nama šest mjeseci. Otišli smo u trgovinu i bili tamo 20 minuta, a kad smo se vratili nje više nije bilo - kazala je vlasnica Michelle, prenosi NBCnews. 

Ured šerifa objavio je snimku prvog susreta Zoey i njezine vlasnice nakon 12 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije