Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE ISTRAGA

Pronađen jedan od napadača na 20-godišnjaka u Vukovaru

Pulska policija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
27.11.2019.
u 13:25

- Nastavlja se kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta još jedne osobe za koju postoji sumnja da je također sudjelovala u sukobu, prenijeli su iz policije.

Dan poslije nakon što je PU Vukovarsko – srijemske županije izvijestila o fizičkom napadu na 20-godišnjaka iz Vukovara, koji se dogodio u nedjelju, 24. studenoga u središtu Vukovara,  policija je prenijela i kako su pronašli jednu od osoba odgovornih za taj fizički napad.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom iz Klise utvrđena je sumnja kako je u kasnim večernjim satima 24. studenog, kod stambene zgrade u Vukovaru, u Strossmayerovoj ulici, fizički napao i ozlijedio 20-godišnjaka iz Vukovara. Tijekom dana 24-godišnjak bit će predan u pritvorsku jednicu policije. Nastavlja se kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta još jedne osobe za koju postoji sumnja da je također sudjelovala u sukobu, prenijeli su iz policije.

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:33 28.11.2019.

Zna se tko zivi na Klisi.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:38 27.11.2019.

Ne pišu nacionalnosti. I tako je uvijek kad je napadnut Hrvat, a napadač Srbijanac.

Avatar korona
korona
17:44 27.11.2019.

Vidi ovi policajci toliko su nesposobni dane kažem nešto drugo, kad su uhvali napadaća,a ne znaju kako se zove.Vjerovatno nije Hrvat, kad pupavac nij prozivao da se provodi u Hrvatskoj "Ustašluk"Možemo pretpostaviti da je neki koji je provodio po srpskirpski bratstvo i jedinstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije