Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31 osoba poginula
Povratak na članak

Trump: Životi su izgubljeni zbog lošeg rada uprave šuma

Dužnosnici su izvijestili da su tijela petorice ljudi pronađena u njihovim izgorjelim kućama, a šesti je pronađen u vozilu u požaru kampa u sjevernoj Kaliforniji

Komentari 5

BS
@bserver
09:37 12.11.2018.

Trump je u pravu. Svi šumski požari mogu biti sanirani u relativno kratkom roku ako se poduzmu adekvatne protupožarne mjere od kojih je prva i najvažnija, sječa šume.

VL
CV
cvikcange
08:11 12.11.2018.

Ta Santa Ana vjetar, to se ne da opisati kako je strašan. Kao da ti fen danonoćno puše kipući zrak. Ma skoro pa ni disati ne možeš, i onda kad nije ovakvog intenziteta

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:44 12.11.2018.

A uprava sume je pod njegovom ingenerencijom vec 2 godine. Samo on to ocigledno ne zna, mislio je da je pod ingenerencijom Kalifornije.

VL
NO
nogogaz
07:06 12.11.2018.

Ciji bog tako muci ljude... Strasno!

VL
NO
nogogaz
09:54 12.11.2018.

Najbolje da trump ukine tu sluzbu pa vise nece bit pozara...a nasi voze slovenske TAMove koji su vec old timerji, tako imamo i mi nalik logiku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.