Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povodom dana državnosti

Promocija polaznika vojnih škola na HVU 'Petar Zrinski'

Ivo Josipović,MORH
Davor Puklavec/PIXSELL
17.06.2014.
u 12:33

Događaju će nazočiti predsjednik RH i vrhovni zapovjednik OS RH Ivo Josipović te ministar obrane Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Drago Lovrić.

Završetak školovanja i promocija polaznika vojnih škola za potrebe Oružanih snaga održat će se sutra povodom Dana državnosti RH na Hrvatskom vojnom učilištu ''Petar Zrinski“ u Zagrebu. Događaju će, priopćio je MORH, nazočiti predsjednik RH i vrhovni zapovjednik OS RH Ivo Josipović te ministar obrane Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Drago Lovrić.

Promocija polaznika Temeljne napredne i Visoke dočasničke izobrazbe te Napredne časničke izobrazbe i Zapovjedno-stožerne škole ''Blago Zadro“ održat će se s početkom u 9 sati dok će se središnja svečanost obilježavanja promocije polaznika 16. naraštaja Ratne škole ''Ban Josip Jelačić“ i 13. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe te 18. naraštaja kadeta-pilota, kao i podjela nagrada i pohvala najboljim polaznicima održati s početkom u 11 sati.

>>General Drago Lovrić na redovitom zasjedanju Vojnog odbora NATO-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije