Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HKD Napredak - Zagreb:

'Promocija knjige 'Izdaja Bosne' autora Stjepana Kljuića nije u našoj organizaciji'

HKD Napredak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.11.2019.
u 21:37

HKD Napredak - Zagreb zamjera Kljuiću izjavu da je Zagreb bio "krvnik Hrvata u BiH"

Promocija knjige "Izdaja Bosne" autora Stjepana Kljuića koja će se održati u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu nije u organizaciji HKD Napredak - Zagreb, objavila je Uprava društva.

– Predstavljanje spomenute knjige autora Stjepana Kljuića, bivšeg člana Predsjedništva Republike BiH, osim što nije u našoj organizaciji i s tim događajem nemamo nikakve veze, želimo naglasiti i kako ne dijelimo ranije izrečene tvrdnje i stavove samog autora, a za koje pretpostavljamo da će biti, u nekom obliku, ponovno izrečene i na zagrebačkom predstavljanju na kojem sudjeluju prof. dr. sc. Ivo Banac i Zlatko Topčić. Jedna od tih izjava gospodina Kljuića, je i ta kako je Zagreb, između ostalog, "krvnik Hrvata u BiH" – priopćili su.

Kažu kako je službeni Zagreb u najdramatičnijim razdobljima i za BiH i za Hrvate, ali i ostale konstitutivne narode i građane te zemlje, kao i danas, bio i ostao isključivo prijatelj i partner, a ne "krvnik".

– O tome, u ovom konkretnom slučaju, svjedoči i činjenica da će se knjiga gospodina Kljuića takvog sadržaja predstaviti i u samom središtu Zagreba, što dovoljno govori o slobodi govora  i uopće. Takvom razinom i oblicima sloboda, glavni gradovi naših susjednih zemalja, nažalost, još se uvijek ne mogu pohvaliti – navodi HKD Napredak-Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:16 12.11.2019.

Bosnjaci u vjetar bacaju novac financirajuci ovakve "komsice" svakom Hrvatu je jasno da je bosnjak =islam=nestabilnost = propast hrvatskog turizma i opasnost za Hrvatsku drzavu ,ma koliko se trudili i placali i Vesni i Jadranki i Mesicu ,Hrvatima 20 milijardi € od turizma zivot znaci ,a Hrvati u BiH mogu biti kocnica protuhrvatskoj aktivnosti BIH kao drzave ,naravno ako ti Hrvati nisu Komsic i gore navedeni

BA
Barbasmora
21:52 12.11.2019.

Dolazi vrime, jad ce hrvatska opet vidit u hercegovcima hrvata… i ne samo clana HDZa ili ekstremne desnice? Cudo bozje!

VA
vadis
01:13 13.11.2019.

Na rub nestanka BiH Hrvate je doveo HDZ i Franjo Tudjman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije