Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODEĆI DNEVNI LIST

Promjene u Večernjem listu: U novoj upravi od sljedećeg tjedna Renato Ivanuš i Dražen Klarić

Pixsell
10.10.2020.
u 08:00

Večernji list, vodeći dnevni list u Hrvatskoj s tradicijom duljom od šest desetljeća, od sljedećeg tjedna dobiva novu Upravu (Board of Directors).

Dosadašnji član Uprave Renato Ivanuš preuzima cjelokupnu stratešku i ekonomsku odgovornost za poslovanje Večernjeg lista d.o.o. te će biti izravno zadužen za prodaju, pretplatu, odjel za ljudske resurse i za infrastrukturu tvrtke. Uz Renata Ivanuša, upravljanje tvrtkom preuzima glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, koji će u funkciji prokurista izravno biti zadužen za redakciju, izdavaštvo, prodaju novina na kioscima, digitalni dio poslovanja i marketing.

Osim što preuzima nova zaduženja, Dražen Klarić ostaje na mjestu glavnog urednika Večernjeg lista. Dodatnu potporu u redakciji dobit će uvođenjem novog položaja izvršnog urednika, koji će biti imenovan do kraja studenoga 2020. godine. Osnovni cilj nove Uprave bit će unapređivanje kvalitete Večernjeg lista i svih Večernjakovih proizvoda jer upravo je kvaliteta ono što nas izdvaja na hrvatsko me medijskom tržištu.

– Ovo je odluka za stabilnost, profesionalnost i kvalitetu. Renato Ivanuš i Dražen Klarić spoj su iskustva, visokog profesionalnog znanja i velikog inovativnog potencijala. Njih dvojica snažno će se usredotočiti na ljude, koji su ključ uspjeha Večernjeg lista – obrazložio je Klaus Schweighofer, član Uprave Styrije International.

 

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
13:20 10.10.2020.

Promjene u upravi a i dalje svaki treći članak o zapadnim turčinima, o jovanima i milevama...? Fala, ne bi.

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
13:20 10.10.2020.

Jako me zanima od kuda će doći novi "izvršni urednik"!

VJ
vjernikdragankovačević
11:26 10.10.2020.

a pop trolj.što će on radit........?mogli su zaposlit i tomislava sauchu,milanku opačić,ronka,puh.ipak su oni ,,pluralni katolici,, koji drže guzicu hdz u.to je mjera katoličanstva u hrvatskoj.ako držiš guzicu hdz u onda si katolik,ako držiš guzicu hdz u i usto pušiš kurac popu trolju onda si ,,pluralni katolik,,.ako pak kad i kada se naguziš pred troljem onda si katolik na kvadrat a ako ne radiš ništa od navedenog onda si ,,srbin,, ,,komunjara,, ,,mason,, ,,javni grešnik,,...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije