Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BREXIT
Povratak na članak

Promjene sporazuma koje London želi vezane su za backstop

Glasnogovornica predsjednika Europske komisije Jean-Claude Junckera je ranije u utorak kazala kako je EU spremna konstruktivno se angažirati oko bilo kojih konkretnih prijedloga Britanije koji su u skladu s postojećim sporazumom o izlasku. Britanski parlament taj je dogovor odbacio tri puta.

Komentari 8

XA
xaron
19:49 27.08.2019.

Od kada je u parlamentu UK propao plan o Brexitu, razvila se snażna podzemna aktivnost u korist UK, a na štetu EU i posebno Irske. Koliko će ta aktivnost uroditi plodom ostaje da se vidi. U svakom slučaju moguća su brojna iznenadjenja.

VL
NE
Nepokolebljiv
22:11 27.08.2019.

EU inzistiraju na necemu sto je May ( kao nasa Jaca dogovorila ispod plahre s Janezom) dogovorila s starim stipacem ritica ali to nije vrijedno lupanja po tipkovnici jer nije potvrdeno u Parlamentu!

VL
BA
Barbasmora
08:52 28.08.2019.

Desni EU trump moli EU da mu ne dozvole napravit samoubistvo iz inata...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:36 28.08.2019.

ne postoji sporazuma unije i britanije oko izlaska britanaca iz unije! čemu uopće i spominjati neke razgovore bivše premijerke sa unijom, kad taj prijedlog nikad britanski parlament nije prihvatio? on ne postoji! pokojni račan je sa slovencima sklopio neki prijedlog sporazuma oko granice, ali bez prihvaćanja tog prijedloga u saboru, koji jedini ima ingerencije nad granicom, tog sporazuma nema, niti ga je ikad bilo. tako je i ovo. boris jako dobro zna kakve argumente ima, a kakve unija. zato i jest u parizu stavio svoju šlapu na francuski komad namještaja! neće irci iskorištavati tu meku granicu, za svoj probitak. čekaju ih graničari stari, carinici ko nekad. a sva domaća politika im se zadnjih 15 godina temelji na 'povezivanju' iraca.. pada priča u vodu, na scenu dolazi oporba, slijedi kriza vlasti, a to biznis ne voli.

VL
I4
ivan.42
16:36 27.08.2019.

Ovog klauna Evropa treba ignorirati.

VL
BA
Barbasmora
09:11 28.08.2019.

I nasi desni "domoljubi" vise vole "džonsona" nego hrvate u Irskoj pa i lipu nasu balkansku u koju ce se u slucaju desnog brexita bez dogovora pocet vracat domace ekonomske izbjeglice iz irske. Tako ce nama dolazit migranti iz sjevera zapada juga....

VL
I1
ing-12345
18:11 27.08.2019.

Podrška Borisu Johnsonu koji će V.Britaniju izvesti iz ne demokratske tamnice naroda zvane EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.