Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNA LUKA ZAGREB

Promjena pravila: Nema više besplatnog parkiranja od 10 min kod terminala za dolaske

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
03.05.2019.
u 21:17

Sat vremena plaća se 27 kuna dok dva sata stoje 47 kuna

Na parkiralištu Zračne luke Zagreb, ispod terminala gdje su dolasci, nema više besplatnog desetominutnog čekanja automobilom. Putnicima ostaje samo mogućnost besplatnog čekanja na gornjem dijelu terminala gdje su odlasci.

- To je poslovna odluka kojom se tako osigurava dodatno parkirno mjesto na komercijalnom parkiralištu, a putnicima se nije ništa zabranilo ni ukinulo već i dalje mogu besplatno parkirati na vijaduktu ispred dijela terminala gdje su odlasci - pojasnila je kratko za Index Lidija Capković Martinek iz Odnosa s javnošću Zračne luke Zagreb.

Čitatelju si im javljali kako se stvarala gužva na naplati i na rampama za izlaz jer ljudi nisu bili informirani.

Sat vremena plaća se 27 kuna dok dva sata stoje 47 kuna. Tri do šest sati plaća se 110 kuna, a od 12 do 24 sata cijena iznosi 150 kuna.

Komentara 56

bàmby
22:24 03.05.2019.

Ako ste citali komentare na webu, na stranici najglupljih zemalja na svijetu, gdje smo osvojili prvo mjesto, izmedju ostalih bilo je i komentara da te u Hrvatskoj kradu gdje god dodjes i peljese turiste kao ludi. Ziva istina.

EX
Exar89
23:50 03.05.2019.

Dali ste u koncesiju, sad uživajte.

MA
Maro
22:40 03.05.2019.

Jos jedan čavao u ljes toj iznimno lošoj organizaciji i družini koja vodi zračnu luku...zamisli sto se stvarala guzva sto bi netko dosao na 2-10 minuta i pokupio rodbinu...ja bih rekao da je ovo cak i neustavno da kao gradjanin ne mozes besplatno priči javnoj zračnoj luci bez parkiranja ako je vozač u autu....to se ne bi smjelo zabranjivati nikako niti naplaćivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije