Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzela mu prednost

Prometnu nesreću u kojoj je poginuo 34-godišnji motociklist izazvala je maloljetna vozačica

Bolfan: Žena i dvoje djece poginuli u naletu vlaka na automobil
Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
10.10.2022.
u 10:45

Protiv vozačice podići će se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Prometnu nesreću u kojoj je jučer poginuo 34-godišnji motociklist izazvala je maloljetna vozačica automobila! Kako je izvijestila Policijska uprava međimurska, vozačica, starija maloljetnica, državljanka Republike Slovenije, upravljala je osobnim automobilom slovenskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom kolnikom pristupne ulice i prilikom dolaska do raskrižja sa kolnikom županijske ceste, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje skrećući na kolnik županijske ceste, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

- Zbog toga je u bočnu stranu vozila udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka kojim je kolnikom županijske ceste upravljao 34-godišnji vozač s područja općine Sveti Martin na Muri. Nakon udara vozačica je sa osobnim automobilom djelomično sišla izvan kolnika i udarila u betonski zid, dok je vozač motocikla nakon udara pao na kolnik

Vozač je nažalost, na mjestu događaja preminuo - kažu u policiji. Protiv vozačice podići će se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tarantula
11:43 10.10.2022.

Znači bez vozačke dozvole, mogli ste tako jednostavnije napisati. Sada joj sudite za ubojstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije