Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar pod vodom

Prometni kolaps u Bjelovaru nakon pucanja vodovodne cijevi

poplava u bjelovaru (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
31.12.2010.
u 10:57

U središnjem gradskom parku pukla je vodovodna cijev što je u kratkom vremenu izazvalo pravi potop

BJELOVAR – Neobičan prizor u prijepodnevnim satima iznenadio je Bjelovarčane. U središnjem gradskom parku na Trgu Eugena Kvaternika pukla je vodovodna cijev, što je izazvalo izlijevanje velike količine vode u parku i ulici koja prolazi tik uz gradsku upravu.

– Riječ je o cijevi od lijevanog željeza promjera 200 milimetara koja je pukla zbog smrzavanja tla. U ovo doba godine ovo nije rijetka pojava, no problem je što je cijev pod tlakom od sedam bara pa je u kratkom vremenu istekla velika količina vode – objasnio je Željko Gradečak, voditelj radne jedinice vodoopskrbe u gradskom Komunalcu.

Interventna ekipa izašla je brzo na teren te počela raditi na otklanjanju kvara. Intervenirali su i vatrogasci zbog kojih je policija blokirala promet u tom dijelu grada, što je u gradskom središtu izazvalo prometni kolaps.

Bez vode će, doznajemo, biti tek manji dio Nazorove ulice, no očekuje se da će do poslijepodneva sve biti sanirano.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije