Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna nesreća

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo motociklist

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/9
25.11.2017.
u 19:18

Nesreća se dogodila na državnoj cesti D-7 kod mjesta Jaruge

Brodsko-posavska policija je očevidom utvrdila da je do nesreće kod Jaruga došlo kad je 41-godišnji motociklist pretjecao tegljač s poluprikolicom i sudario se s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera, on je poginuo, a dvoje osobe u automobilu su lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila oko 12,55 sati, na državnoj cesti D7 kod mjsta Jaruge.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo u trenutku kad je 41-godišnjak, upravljajući motociklom đakovačkih registracijskih oznaka, pretjecao tegljač s priključenom poluprikolicom (BiH registracijskih oznaka) i udario u automobila koji je dolazio iz suprotnog smjera, navodi se u policijskom priopćenju.

Motociklist je smrtno stradao, a vozač i putnik iz osobnog automobila (u dobi od 52 i 57) lakše su ozlijeđeni. Nakon sudara motocikl se zapalio i u cijelosti izgorio.

O prometnoj nesreći slijedi obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

 

Komentara 3

KU
kupatilo
15:26 25.11.2017.

Neznam okolnosti ali bije motor za zimu.Bog je rekao cuvaj se suvatcu te.Sucut obitelji.

MX
Mister X
11:28 26.11.2017.

Jaki motor ili moped koji dostiže brzinu nekih 80 pa preticanje traje dugo predugo i ne pametni se odluči da krene u preticanje . Iako vjerujem da i da netko dolazi iz suprotnog nađe se mjesta motor čeku između provućiući bez sudara ako ovaj is suprotnog vidi i makne se malo desno !!!

MA
Marvin
13:22 26.11.2017.

Zanima me kad ce idioti svatiti da se na cestama ne divlja .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije