Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autom na biciklisticu

Majka četvero djece poginula na biciklu u naletu automobila

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
16.11.2018.
u 18:04

Nesreća se dogodila u 4.55 sati u Godinjaku

Majka četvero djece iz Godinjaka poginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko 5 sati ujutro dogodila u tom selu nedaleko od Nove Gradiške. Nesretna 42-godišnjakinja upravljala je biciklom kada je na nju naletio 37-godišnji vozač Opela.

Policija je očevidom utvrdila da je nesreći kumovala neprilagođena brzina vozača automobila, koji se prednjim dijelom svog vozila zabio u stražnji dio bicikla.

Biciklistica je odbačena u kanal, a od zadobivenih ozljeda naknadno je i preminula. Kako neslužbeno doznajemo, stradala žena na sebi nije imala reflektirajući prsluk niti upaljena svjetla na biciklu.

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentara 63

BE
Bel
15:20 16.11.2018.

Iako mi je strasno zao zene, moramo reci istinu: ona je , a ne on izazvala nesrecu. Na neosvjetljenoj bicikli bez prsluka na neosvijetljenoj cesti s nekim stupnjem magle?, iskreno mi je zao covjek au automobilu, on nije nista kriv, a nasa policija ne radi ispravan posao. Ako je bila bez osvjetljenja i bez prsluka, nema mjesta kaznenoj prijavi. To je jednostavno nesreca za koju je sama kriva.

NV
novo vriijeme
15:40 16.11.2018.

A kojom je to brzinom trebao viziti vozač da pomraku uoči biciklistu bez svjetla i prsluka. Ovi u policiji bolje da se malo zbroje i počnu dijeliti kazne kamikazama na biciklama

HR
hr76
15:31 16.11.2018.

Pokoj joj duši, ali nije imala svjetla niti prsluk u noćnoj vožnji otvorenom cestom. Ostavite vozača na miru, čovjek nije kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije