Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorena cesta

Prometna nesreća kod Dramlja: U sudaru dva automobila nekoliko osoba ozlijeđeno

nesreća
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
10.05.2019.
u 16:11

Na teren su s jednim vozilom i tri člana posade hitno izašli vatrogasci JVP Crikvenice, koji su morali rezati lim jednog od smrskanih automobila kako bi jednu osobu izvukli iz vozila

Oko 14.40 na DC8 između Jadranova i Dramlja dogodila se prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba, javljaju 24 sata.

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila. Na teren su s jednim vozilom i tri člana posade hitno izašli vatrogasci JVP Crikvenice, koji su morali rezati lim jednog od smrskanih automobila kako bi jednu osobu izvukli iz vozila.

Navodno su ozlijeđene četiri osobe koje su Hitnom pomoći prevezene u KBC Sušak.

HAK je izvijestio kako je cesta DC8 Jadranovo-Dramalj zbog prometne nesreće zatvorena.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije