Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošle gužve

Promet oslabio na cestama prema unutrašnjosti

lučko, gužva (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
13.08.2011.
u 16:27

Na Riječkoj obilaznici vozi se u koloni i usporeno od tunela Trsat prema Bakru.

Promet je oslabio na cestama prema unutrašnjosti. Kolona vozila kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu duga je oko 1 km.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza Macelj kolona vozila duga je oko 2 km.

Na Riječkoj obilaznici vozi se u koloni i usporeno od tunela Trsat prema Bakru.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar beg
beg
16:18 15.08.2011.

vidio sam i skoro svakodnevno dozivljavam guzvu ali te guzve imaju opravdanje na neki nacin tj previse auta na cestama a ovde je rjec a neradu i o malom broju auta a cekas satima

Avatar beg
beg
18:23 13.08.2011.

hrvatska ce uci u ginisovu knjigu rekorda po stvaranju kolona,ne zbog broja auta nego zbog nemara i nerada njenih sluzbenika,bio sam na granicnom prelazu izacic tj licko petrovo selo,bilo je oko 50 vozila ali se cekalo na prelaz vise od jednoga sata pa to je sramota,dok jedan policajac radi 10 ih se muha naokolo fuj

LO
lojtra1
19:20 13.08.2011.

Onda ti idi u njemačku. Prva riječ koju ćeš naučiti je \"STAU\", a nigdje čak ni granice nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije