Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MH17
Povratak na članak

Promatrači započeli s potragom za tijelima žrtava u Ukrajini

Izvlačenje tijela ometaju sukobi vladinih snaga i proruskih separatista

Komentari 5

Avatar superhik74
superhik74
21:50 01.08.2014.

Jucer je na CNN-u objavljena grafika velicine podrucja u Ukrajini koje kontroliraju separatisti u odnosnu na cijelu Ukrajinu. Radi se o manje od 2 % teritorija. "Igrom slucaja" je malezijski zrakoplov letio bas tom rutom iznad punih 2 % Ukrajine koju kontroliraju separatisti a koji su vec su prije rusili Ukrajinske vojne zrakoplove. Nesto tu nije cisto.

VL
MX
Mister X
16:15 02.08.2014.

Sretni smo što se možemo pobrinuti da se tijela prevezu u Nizozemsku. A odlučili smo barem 6 mjeseci još da ih tražimotu dok ne nađemo i zadnji prst !

VL
RO
robertbruckner
19:14 02.08.2014.

ovo nije za vjerovat, kad su dosli "odmah" su pronasli tijela, a oni ljudi koji tamo zive trazili ih vjerovatno po podrumima i stablima??????? neks am svaki od vas zakljuci kako je to moguce da ih oni koji tamo zive nisu pronasli a ovi "sa ocima" odmah su ih nasli.

VL
RO
robertbruckner
19:21 02.08.2014.

jedino je sigurno, ljude treba pronaci i sahranit, sve drugo je na vrbi sviralo,a amerikanci neka samo imaju zatvorene gubice, srusili su iranski avion 1988 godine iznad perzijskog zaljeva a poginulo je 280 putnika iranaca i arapa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.