Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajland
Povratak na članak

Prolijevanjem krvi prosvjednici tražili ostavku premijera Tajlanda

Crvenokošuljaši kažu da neće odustati sve dok se demokracija ponovno ne vrati u zemlju.

Komentari 3

ZP
za-pravednu-hr˙
14:42 16.03.2010.

hehe u rvackoj bi vjerovatno bili još i kamenovani zato što zaustavljaju promet... :o)

VL
OB
-obrisani-
16:09 16.03.2010.

to smeće od diktature treba maknuti. ne bude li išlo ovako ići će onako. vojne hunte treba pobiti. još su mi u sjećanju partizanski jurišnici koji su pod titovom komunističkom jna nasrtali na voljenu nam demokraciju. mi smo zbacili titovu komunističku jna, ali sad su se oni preobukli u antifašiste i, da bi bili pobjednici, nastoje antikomuniste i osloboditelje podvesti pod fašiste. podla je to zmija. njezina djeca su ostala po svim mjestima gdje ih je okotila i danas su tim gujama puna usta demokracije. kako je zmija ukrala demokraciju u hrvatskoj treba pitati na kavici s predsjednikom. no, varaju se svi koji misle da u laži nisu kratke noge. to nije ikakva prijetnja nego samo istina.

VL
Avatar sasanet
sasanet
11:30 17.03.2010.

slika je uzasna. proljevaju krv uh.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.