Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Projektirajte i povoljno uredite svoj dom prema posljednjim trendovima

Happy House
Foto: Promo
1/8
PR
Autor
PR članak
26.04.2017.
u 08:00

Imajući u vidu koliko današnji tempo života ne dozvoljava dovoljno vremena za promišljanje o uređenju vlastitog doma, ustaljenu praksu u svijetu Happy House donosi na naše prostore. Svijet keramike koji posluje diljem svijeta, smjestio se u Karlovcu i nudi Vam uslugu projektiranja kupaonskih i kuhinjskih prostora po mjeri, potpuno besplatno i bez obavezivanja na kupnju. Dizajnerica Adrijana Matešić će Vam uvijek rado pomoći u kreiranju rješenja za Vaš dom – što je najbitnije u okviru željenih financija. Neke od njezinih dizajnerskih rješenja možete pogledati ovdje.

Osim po ponudi usluge dizajniranja prostora, Happy House ima svoj outlet centar koji omogućuje akcijsku prodaju keramike u kapacitetu od 20 tisuća četvornih metara pločica na skladištu, te 1300 modela raznih motiva keramike.

„Nismo htjeli biti još jedna od tvrtki bez osobnosti i nuditi nešto uobičajeno“, glavni je moto kojeg navodi vlasnik Goran Đipalo pri upitu po čemu je ovaj centar drugačiji. „Želja nam je imati drugačiju i kvalitetnu a pristupačnu ponudu, te istovremeno zadržati zadovoljne radnike koji će rado pomoći svim potencijalnim ili stalnim kupcima. Uz stalnu suradnju sa renomiranim talijanskim proizvođačima, spremni smo omogućiti brzi rok isporuke po vrlo pristupačnim cijenama. Osim keramike nudimo i sve potrebne elemente i materijale za uređenje. Stručna pomoć i podrška prilikom nedoumica oko najmanjih detalja, zajedno sa izradom ponude su potpuno besplatni i neobavezni.“, kaže gdin Đipalo.

Ukoliko ste odlučili ostvariti svoje zamisli i urediti svoj najdraži kutak – dozvolite si nešto drugačije, poigrajte se bojama iz ponude i uz pomoć dizajnerice Adrijane stvarajte okruženi udobnošću te uživajte u svom novom domu. Ponuda kojom se postiže sklad želja i mogućnosti je zaista primamljiva.

www.keramika.hr

Facebook

Instagram

Kontakt: Adrijana Matešić
Titula: 3D Dizajner
Tvrtka: Happy House
adrijana.happyhouse@outlook.com
mob: 095/730-3703

Adresa: Dr. Ante Starčevića 6, 47000 Karlovac
E-mail: svijet.keramikehh@gmail.com
Telefon: +385 47 648 611

Želite prijaviti greške?