Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važnost 'zlatnog sata'

Doktor upozorava na propuste: 'Uz ovakvu helikoptersku hitnu ljudi će nepotrebno umirati'

15.09.2023.
u 06:09

Zbog rasporeda baza s kojih helikopteri polijeću "zlatnim satom" nisu obuhvaćeni Zadar i Šibenik ni pripadajući im arhipelazi i zaleđa pa sve do Gospića, a izvan radijusa koji pokriva "zlatni sat" ostaje i cijelo područje uz autocestu kroz Slavoniju

Komentara 10

ŠS
Štap sa glavom
06:50 15.09.2023.

Uz autocestu su županijske bolnice. Ne trebaju svi u Zagreb.

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:28 15.09.2023.

Barem bi gospon doktor trebao znati da se taj "zlatni sat" odnosi na prvu pomoć odnosno prvu dijagnozu i stabilizaciju pacijenta. I u Gospiću i u Zadru i u Šibeniku i u Slavoniji duž ceste postoje i bolnice i domovi zdravlja sa vlastitim sanitetskim vozilima koji su u vrlo kratkom vremenu kod pacijenta i mogu ga kvalitetno obraditi. Problem su otoci i zabiti i tu je sve pokriveno. A i šibenski i zadarski arhipelag pokriven je unutar sata iz Divulja ili Brača...

BA
BartolomejIV
08:52 15.09.2023.

Bilo bi dobro da svko selo ima svoj helikopter. Uvijek je bilo budala i rata, no bilo bi lijepo za promjenu da piskarala citiraju i pametne ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije