Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt hrvatske Vlade
Povratak na članak

Projekt e-Građani proglašen najboljim projektom u Europi na području 'Otvorena vlast za unapređenje javnih usluga'

Republici Hrvatskoj nagrada je dodijeljena za projekt e-Građani, koji građanima omogućava modernu, pojednostavljenu i ubrzanu komunikaciju s javnom upravom te unapređuje transparentnost javnog sektora u pružanju javnih usluga

Komentari 5

Avatar Baroudeur
Baroudeur
21:38 28.10.2015.

Trebalo bi pitati obicnog gradanina sto misli o tim super e-odnosima sa birokracijom!

VL
MA
malino
23:59 28.10.2015.

koliko vremenski treba da se obracuna povrat poreza nakon elektronske prijave. meni se cini, bar po izvjestajima u novinarima da su jos uvijek potrebni mjeseci. molim demanti ili potvrdu, bez vrijedjanja.

VL
VE
verica2
09:12 29.10.2015.

E građani je, kako god okrenete, zaista izvanredna aplikacija. Potpuno je besplatna, vrlo jednostavno se aktivira i koristi...... Kao i sve drugo, služi nažalost i za predizborna prepucavanja iako su na njezinom stvaranju i implementaciji radili ljudi svih političkih pripadnosti i uvjerenja.

VL
KO
kolateral77
20:56 28.10.2015.

svjetski a naše. pojedite se petokolonaši

VL
KO
kolateral77
20:57 28.10.2015.

napredak možemo sada samo sami zaustaviti. nadam se da nećemo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.