Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.07.2014. u 12:00

Učitelji su Ribiću, odnosno tvrtki Sindikat gradnja za izgradnju Sindikalnog doma posudili dva milijuna kuna i sada potražuju taj novac natrag

Sindikat trgovaca nekretninama

Proizvodna cijena Ribićevih ureda 2270 eura po kvadratu

Vilim Ribić, čelnik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, našao se u sporu s kolegama iz Sindikata učitelja, otkriva portal index. Učitelji su Ribiću, odnosno tvrtki Sindikat gradnja za izgradnju Sindikalnog doma posudili dva milijuna kuna i sada potražuju taj novac natrag. Ribićev Nezavisni sindikat novac im, čini se, ne namjerava vratiti, nego im u zamjenu nudi poslovni prostor u domu po povoljnoj "proizvodnoj cijeni" od "samo" 2270 eura za četvorni metar. To se zove prijateljska cijena za skroman sindikalni ured.

Daleko je Milano

Hrvatskoj EXPO o hrani i turizmu nije na listi prioriteta

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova, ni nakon pet mjeseci nije otkazala suradnju djelatniku koji dnevno radi 26 sekundi, ali je gotovo preko noći otkazala nastup Hrvatske na Svjetskoj izložbi EXPO u Milanu 2015. Iako je tema EXPO-a "Prehrana planeta, energija života" (Feeding the Planet, Energy for Life) idealna za Hrvatsku, u kojoj su najvitalniji upravo prehrambena industrija i (eno-gastro) turizam, a Italija je najveći vanjsko-trgovinski partner Hrvatske i treće po snazi emitivno turističko tržište, hrvatskoj Vladi to nije prioritet. Među 144 zemlje na EXPO-u u Milanu tako, primjerice, dolaze Afganistan, Albanija, Eritreja, Mozambik i Jemen, ali nažalost – ne i Hrvatska.

Reinerov apel

Ne gnjavite zastupnike dok su na odmoru

Željko Reiner, potpredsjednik Sabora, gostujući na HTV-u izjavio je da je neozbiljno pitanje izmjena izbornog zakona otvarati sada, u vrijeme godišnjih odmora. Nevolja je što su zastupnici tijekom cijele godine na nekom odmoru.

Posve logično

Organizira humanitarnu aukciju slika u Remetincu

Toni Politeo, kolekcionar i galerist, osmislio je neobičan projekt humanitarne aukcije slika za koji je već dobio podršku bivšeg ministra kulture Bože Biškupića.

Politeo bi, piše Slobodna, organizirao aukciju umjetničkih slika u zatvoru.

"Logično, jer u zatvoru su završili neki od najvećih živućih hrvatskih kolekcionara i poznavatelja umjetnosti", elaborira Politeo koji prvu aukciju planira u Remetincu, a prihod od prodaje išao bi u fond za likovni odgoj zatvorenika.

Komentara 2

BB
branko.borcic23
18:30 25.07.2014.

Uvijek sa zanimanjem pročitam "bodlje" izvrsnog Edija Jurkovića koji odlično prati dnevno političke događaje i uvijek pogodi u "sridu" svojim komentarima.

KO
kozaribok1
09:52 03.08.2014.

Sindikati najprije trebaju shvatiti da drzavna uprava je prevelika i da je se ne moze financirati. Nakon toga smjeniti severe, ribice i takve gnomove koji su huskaci nereda pa mozda i dobiju nesto. Svi moramo shvatiti da je blagana prazna.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije