Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'super seksi'

Proizveli dlakave čarape za tjeranje perverznjaka!

dlakave noge
Twitter/ Sina Weibo
19.06.2013.
u 21:58

Kinezi su proizveli čarape koje podsjećaju na dlakave noge, koje bi trebale pomoći djevojkama da ih na miru ostave nasrtljivi muškarci

Dok žene troše gomile novca na depilaciju, u Kini su se dosjetili čarapa koje izgledaju kao dlakave muške noge kako bi se žene mogle obraniti od nasrtljivih muškaraca. Na kineskoj verziji Twittera, Sina Weibo, jedna od korisnica objavila je fotografiju dlakavih čarapa s komentarom: "Super seksi anti pervert dlakave čarape za noge".

Ovaj kineski proizvod podsjeća na indijsku verziju indijskih čarapa protiv silovanja, koje su razvila tri studenta. Taj dio odjeće opremljen je električnim šokerom, može slati poziv upomoć te GPS koordinate.

No, komentari i nisu toliko pozitivni, a kineski korisnici interneta smatraju kako ovaj komad odjeće neće otjerati perverznjake, već samo spriječiti normalne ljude da vam priđu.

>>Odlučila živjeti bez šminke i depilacije. Pogledajte kako izgleda

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije