Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako bi vodili Vrhovni sud
Povratak na članak

Programi Sesse i izazivača: Što bi kandidati za predsjednika Vrhovnog suda mijenjali u pravosuđu

Sessa: VS treba nadzirati sve sudove, Horvat: Kodeks ponašanja sudaca, dr. sc. Savić: Suce treba specijalizirati

Komentari 16

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:12 17.02.2021.

Nije mi jasno kako smo (RH) ispunili uvjete iz čl.23 (Pravosuđe) kao zadnji preduvjet ulaska u EU?????????

VL
DU
Deleted user
15:39 17.02.2021.

Korumpirano pravosuđe za slijedećih sto godina. Zakoni vrijede samo za sirotinju.

VL
SP
Sparks18
16:05 17.02.2021.

Sudstvo, jedini problem Republike Hrvatske.

VL
KR
kreso3
15:49 17.02.2021.

Predsjednik Vrhovnog suda RH je ujedno i Predsjednik DIP-a po defaultu (sukladno Ustavu RH), tako da tu idu dvije ogromne mjesečne plaće u mandatu od 5 godina, prema tome ne čudim se da ima interesa za to radno mjesto!

VL
MI
Mircen
16:03 17.02.2021.

Korumpirano pravosuđe je jedno, a nešto sasvim drugo i još puno problematičnije je cijeli umreženi sustav s vrlo dubokom političkom pozadinom. Taj i takav sustav političkim nasiljem nameće i zadržava korumpirano pravosuđe. A osim korumpiranosti samog pravosuđa, svjedočimo i da to pravosuđe ima i dodatnu komponentu - ideološkog krivosuđa.

VL
AD
adminka
18:23 17.02.2021.

da stvarno kako organizirati totalni nerad i anarhiju?

VL
PV
penelopea_vyy
16:32 17.02.2021.

Poslusajte bolesnu serial killerku, nacisticku ubojicu, Ursuletinu Hilter von der Layen, sto je izjavila, pise ''Index''. Poludjela je, opsjednuta je nacizmom, orgija ludjakinja, gura vakcine u razvaljenu i usmrdjelu picketinu, i zamislja sebe kako sjedi na vrhu globusa umjesto Hiltera.ra. muahahahhaha. Veli nacisticka ludjakinja da sprema plan protiv novih sojeva virusa, gdje ce se HITNO proizvoditi vakcinen, za svaku pasminu virusa, da bi ''EUROPLJANI''mogli sto prije gucati nacisticke vakcine. muahahahahhahaha. A plan joj se quravi zove "HERA inkubator". muahahahahahhahaha. Bolesna nacisticka qurava!!!!! Bleaaaahhhhhhhhhh, tipicna nacisticka prljavstvina sto na kilometre smrdi na NACIZAM, i prljave i morbidne naciste poput nje spodobetine.!!!! Fujjjj, fujjj, fujjjj, jebotel I kada ja kazem da vam zlikovci nacisti nece stati i da ce oni ovako u nedogled bolesno orgijati u punome jeku svoga nacistickoga ludila, sve dok ih ne zviznete atomskom u prljavu im nacisticku glavurdu, vi ne vjerujete sto ja pisem, a znate da sam vam sve pogodila u slovo sto sam do sada pisala, bolje od Babe Vange!!!!

VL
Avatar SileZla
SileZla
17:08 17.02.2021.

Pravosudna kasta ima sva obilježja mafije. Sudac istrage u Sisku nije dopustio policiji provođenje istrage. Koga to mi imamo među sucima? U Splitu žderu i loču s Kerumom, u današnjem slučaju imamo revolveraša.. Pravosuđe bi trebalo raspustiti i ustanoviti sustav šerifa po američkom obrascu koji bi bio puno primjereniji za Hrvatsku. Šerife bi birali mjesni odbori iz redova poštenih i časnih ljudi. Oni bi provodili zakon i krojili pravdu na svom području, a za ozbiljnije stvari bi trebalo utemeljiti FBI.

VL
DJ
djek
18:06 17.02.2021.

Mislim da bi ova titula pasala ovoj gospodji i da se ogleda na RUmunjku koja je u tjedan dana zatvorila 2 tisuce sudaca i politicara i promjenila zemlju iz dna,,.

VL
VU
vukovarac
15:21 05.05.2021.

Čovjek je rješio više od 15 000 parnica i logično je da Savić ima iskustva, a za razliku od onih koji nikada nisu ušli u sudnicu!

VL
VU
vukovarac
15:19 05.05.2021.

Dr. Savić je hrvatski branitelj, ako je bio spreman poginuti za Hrvatsku, onda je i želi pravno urediti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.