Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJEL SRB

Program gospodarskog oporavka je poput predizbornog programa

srb
Dragutin Šantoši
20.04.2010.
u 16:28

U HSP-u tvrde da hrvatsko gospodarstvo ima problematičnu konkurentnost koja proizvodi visoku nezaposlenost te smatraju da u Hrvatskoj trebaju pokrenuti velika ulaganja.

Gospodarsko stanje u hrvatskoj odraz je nesposobnosti Vlade RH koja ni svojim posljednjim Programom gospodarskog oporavka nije pokazala ništa novo. Kada se iščita 27 stranica programa, samo tri stranice su neke mjere, a ostalo su analize postojećeg stanja. Stječe se dojam da je riječ o predizbornom programu pa se time vjerojatno ulazi u predizbornu fazu hrvatskog društva, izjavio je u Slatini Danijel Srb, predsjednik HSP-a, ističući da navedene mjere neće ostvariti nikakve pozitivne rezultate.

U HSP-u tvrde da hrvatsko gospodarstvo ima problematičnu konkurentnost koja proizvodi visoku nezaposlenost te smatraju da u Hrvatskoj trebaju pokrenuti velika ulaganja. Država cijelom poduzetničkom miljeu treba otvoriti javna poduzeća i tako pokrenuti projekte koji godinama leže u ladicama, kažu u HSP-u.

- Prosvjedujemo protiv takve politike i tražimo da Vlada RH otvori velike investicije, a sve s ciljem otvaranja novih radnih mjesta. Predstavljeni program samo je predizborno obećanje - izjavio je Srb kritizirajući ponašanje hrvatskih državnika zbog neodlaska na pogreb u Poljsku, istup Josipovića u BiH i druge aktualne događaje.

Uz domaćina Matu Bubaša susretu s novinarima bili su prisutni i Zvonimir Šimić i Damir Kupanovac, predsjednici ŽO HSP-a Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.

Ključne riječi

Komentara 5

ZD
Zdravek
21:49 21.04.2010.

20.04.2010. u 18:18h splićanin_No1 je napisao/la: \"U biti, žalosno\" HSPu se desi Djapic, na zalost

OB
-obrisani-
18:18 20.04.2010.

Nitko ne komentira više HSP. Možda tek navečer kad dijaspora pročita VL na mreži, ali svejedno očito je da nisu interesantni više nikome. Gdje je nestao HSP-ovac? Utopili ih sve bivši boljševici u HDZ-u. Tako i treba desničarima kad su za svoje sitne ideje spremni prodati svoje ideale bilo kome, ako su ih uopće i imali jer sve je to ionako tek puka retorika u borbi za komadić vlasti i privilegija. I to kako sada, tako i u povijesti. To je njihov problem. Jedino što mi je tu žao su pojedinci koji su stradali jer su imali ideale poput Paradžika ili generala Kraljevića, ali i politički itekako svjesnih pojedinaca poput Prkačina koji imaju itekako puno toga za reći. Ali kako je HSP potopljen od HDZ-a, tako su i oni od HSP-a. U biti, žalosno.

OB
-obrisani-
18:58 20.04.2010.

.....nit\' komentara, nit plusa, nit\' minusa. E moji HSP-ovci, dajte se mirno i tiho ugasite, odnosno prestanite više sramotiti vašeg osnivača Starčevića svojim bijednim postojanjem koje malo tko primijećuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije