Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prognoza za Zagreb: Bandić pobjeđuje, Bruna Esih bit će zvijezda izbora

Napokon se u desnom političkom miljeu u Zagrebu pojavila osoba koja ujedinjuje tradicionalne vrijednosti i modernu urbanu senzibilnost i koja se već svidjela mnogim građanima glavnoga grada, koji je na prvim parlamentarnim izborima bio utvrda Tuđmanova HDZ-a

Komentari 17

KO
konzervativac
12:39 19.05.2017.

Ukoliko se uspije zatomiti subjektivan stav o tome tko bi bio najbolji gradonačelnik Zagreba onda se može reći da je ovaj Ivkošićev pogled na kandidate prilično realan.

VL
Avatar tabasko
tabasko
14:54 19.05.2017.

Bruna-Kraljica

VL
NE
nećete
12:31 19.05.2017.

Jedina naša kraljice Bruna Esih

VL
BA
bakulušić
23:25 19.05.2017.

U Hrvatskoj programe nitko ne čita i nitko ne glasuje zbog programa. Hrvatska još uvijek živi u kasnim četrdesetim prošlog stoljeća a u Zagrebu još uvijek traje oslobađenje od "mrskog narodnog neprijatelja". Od okretišta u Dubravi do okretišta na Črnomercu, od Sljemena do Velike Gorice šanse imaju samo Bandić I Prgomet. Ako bude sijevalo i grmilo, ako se bude zemlja tresla, ne paničarite. To je znak da crveni Zagreb daje svoj glas Plenkovićevu čovjeku, da glasuje za HDZ. Do jučer nezamislivo, od sutra stvarnost.

VL
JZ
jzelandon
19:25 21.05.2017.

Standard. Svaki Srbin u Hrvatskoj pise udesno

VL
DU
Deleted user
18:43 19.05.2017.

Do sada smo Ivkošića mogli čitati jedino kao "premium" članak, a sada, vidi vraga, bez ograničenja! Mogu pretpostaviti da je to onda reklama koju je netko platio bez da piše da je to naručeni, promidžbeni članak! Ako mogu glumci zašto ne bi i novinari bili dio reklamnih kampanja! Sve ok, sam treba napisati da je to promidžbeni iliti plaćen članak! Ja zanm ljude koji su trenutno na nekim listama i nema šanse da se njihovo ime iti spomene u novinama jer su "na listi"! Za druge to očito ne vrijedi! Bože pravde!

VL
VL
????
11:26 20.05.2017.

Ak se mene pita, ja ne bi za nikoga glasal, svi ovi su dotepenci ... Bruna iz Dalmacije, Miki iz Hercegovine, Švaljekica z Krapine, Mračnjakica iz Bjelovara, Prgomet iz Bosne. Zar je moguće da među kandidatima nema niti jednog Zagrepčanina da je bar rođen? Znam da je teško naći nekoga tko je bar 3 generacije Zagrepčanin jer su oslobodioci 45 oslobodili Zagreb od purgera.

VL
DU
Deleted user
11:44 19.05.2017.

Ljudi pa što je vama. Bandić je lopov. Vidjet ćete kad završi njegova vladavina koliko je pokrao. Sopnica-Jelkovec barem pola milijarde je pokradeno, a rezultat katastrofa. Imam dojam da Hrvati vole lopove, tj da navijaju za njih i žele bititi kao oni. Neka im tako i bude.

VL
ST
stefj
11:38 19.05.2017.

Eh, kak bi se reklo, taj Bandić bar nekaj dela, a to se i vidi, za razliku od mnogih drugih političara koji ne rade ništa, samo namiruju sebe i svoje... Što god mi mislili o Bandiću i bez obzira što mu se može svašta prigovoriti, npr. da je populista, no on je "pozitivni" populista koji glasove osvaja što kupovinom, što naslikavanjem, svakodnevnim "druženjem" s građanima, a nije poput destruktivan poput Mosta ili u zadnje vrijeme SDP-a... Mnogi pričaju i da je lopov, no kod njega realiziraju se razni projekti, bez obzira na sumnjive natječaje i cijene... Ljudima je dosta mlaćenja prazne slame, govornih bravura političara i obećanja u prazno, tako da će dio glasača valorizirati te neke detalje kod Bandića i glasati za njega. Dio glasača je kupio (fasade, vodni priključci...), a dobar dio neće niti izaći na izbore... Što se tiče Esih, to je sad čisto pitanje unutarstranačke borbe unutar HDZ-a, gdje je Plenković otišao čisto lijevo u ideološkom smislu, te je ovo prilika dijela članstva i birača HDZ-a da pokažu što misle o tome. Esih pobjeđuje u svakom slučaju, osim ako Prgomet ne skupi 3-4 puta glasova više od nje...

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
13:25 19.05.2017.

Da se tebe pita ?

VL
HI
hitro5
23:48 19.05.2017.

Ne slazem se sa procjenom ali cjenim da se unaprjed kaze jasno svoja procjena. Mislim da ce Bandi izgubit, doduse utjesno aslozio bi se sa "argosom" sto znaci iznenadjenje Esih ? Tesko i nikako preko 6 posto.....

VL
NE
nenadtopic
11:52 19.05.2017.

Bandić jedini radi kao i uvijek dok drugi kandidati blate druge i pričaju samo bajke. Milan Bandić živi Zagreb i uvjerljivo će pobjediti jer je najbolji!

VL
NI
nidjomidjo
12:38 19.05.2017.

Milane jel to imenjačka ili rodijačka prisnost? Pa to što si napisao bilo bi i Bandiću neuogodno...Bruna Esih od 5-6 posto maksimum

VL
DA
darracc
11:30 19.05.2017.

Ma ništa od Brune, ako proće prag biti će veliki uspjeh!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.