Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUROPSIHIJATRIJa

Proglašen neuračunljivim kad je nožem ubio drugog zatvorenika

kozina
Nikola Čutuk/Pixsell
17.03.2010.
u 14:05

Ubojstvu je prethodila svađa Marija Kozine i Ambroza Santinija koji su se porječkali oko šampona za kupanje. Tad je Kozina izvukao preklopni nož i prerezao vrat Santiniju.

Mario Kozina (31) na temelju nalaza vještaka neuropsihijatra proglašen je neuračunljivim u trenutku kada je počinio ubojstvo. Ubojstvo se dogodilo u neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači na zatvorenom sudskom odjelu gdje su boravili i ubojica i njegova žrtva.

Ubojstvu je prethodila svađa Marija Kozine i Ambroza Santinija koji su se porječkali oko šampona za kupanje. Tad je Kozina izvukao preklopni nož i prerezao vrat Santiniju.

Kozina je na tom odjelu bio zato što je ubio prijatelja, a Santini zato što je ubio brata.

- Kozina će biti prevezen na neuropsihijatriju, gdje će na zatvorenom odjelu provesti šest mjeseci. Nakon toga ćemo vidjeti što dalje - rekla je Melita Avedić, sutkinja Županijskog suda i predsjednica Vijeća.

Komentara 4

XN
xnet0822
09:40 12.04.2010.

Mihac je napisao/la: \"Kozina će biti prevezen na neuropsihijatriju, gdje će na zatvorenom odjelu provesti šest mjeseci. Nakon toga ćemo vidjeti što dalje\" ===================0 I tebi bi trebala neuropsihijatrija jer se stvarno ne znaš ponašati kako bi trebalo ! Daj se zbroj !

DU
Deleted user
20:52 17.03.2010.

A to tamo svi imaju noz pri ruci, tek tolko da se nadje?!

RA
rajko
17:27 18.03.2010.

Kad nam sjede sve strasni strucnjaci u sudstvu.Dobro da i ovo nije okarakterizirano kao rukovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije