Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUNARODNA ANKETA ZA 2022.
Povratak na članak

Proglašen 'najneljubazniji' grad na svijetu, po nekim drugim kriterijima je tip-top

Beč je i dalje izuzetno privlačan grad za stanovnike iz cijelog svijeta. Jedino još Bečani moraju postati malo ljubazniji i topliji u ophođenju sa svojim gostima, tvrde neki ispitanici.

Komentari 7

DU
Deleted user
13:07 30.11.2022.

Ne slažem se. Naprotiv. Ja doživljavam "bečlije" kao ljubazne i otvorene. Iako znamo koliko stranaca živi u Beču i da se rijetko sretne domaći ipak su na nivou. Od poslovnih do privatnih susreta ja sam jako zadovoljan.

VL
ME
MediciKM
13:03 30.11.2022.

Ne mogu se složiti s time. Često sam u Beču i uvijek jako ljubazni, pristojni, svaka čast. Doduše, istina je da im je korona malo suzila vidike ali svakako ima neljubaznijih gradova.

VL
DU
Deleted user
12:54 30.11.2022.

Pa to je znano svima koji su bili u doticaju s njima - Austrijanac npr. na našoj obali i komunikacija s njime je jedno, a kad ih sretnete u Austriji - onda "gazda" stav. Nije to nešto loše samo po sebi jer ne ostavlja posljedice, ali niti ni pohvalno...

VL
DU
Deleted user
09:32 05.01.2023.

Ne vidim razliku u ljubaznosti stanovnika Beča u odnosu na nas iz Zagreba. Jednako ljubazni, ali i suzdržani. Osobno sam najljubaznije i najsrdačnije ljude sretao u Slavoniji i Dalmaciji.

VL
Avatar Slatkica
Slatkica
21:26 30.11.2022.

upoznah Austrijance u drugim stranim zemljama...ne samo da nisu hladni, nego su cak temperamentni

VL
Avatar Cantor
Cantor
13:15 30.11.2022.

Bečka škola?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.